first day of my life

skrinda.

Kategori:

Vilken fantastisk helg, solen har lyst, Maja har sovit gott, varit frisk och vi har inte haft några måsten. Hur härligt som helst att bara kunna göra det man känner för. Jag var och köpte massa blommor som vi planterade i urnor och satte i trädgården, ser så somrigt ut nu. Oskar var och köpte pallkragar så i veckan ska vi så lite fröer så Maja kan få se saker växa. Mamma och pappa har fixat en stor korg som vi ska sätta potatis i också som vi kan plocka upp och äta. Små saker som man minns sen i livet tror jag, och bra att få lära sig vart maten kommer ifrån, kul är det ju också :).
 
Vi har hunnit med sushimiddag, glass i varamon, massa bus, lek och mys, Oskars arsenal vann nån spännande cup och idag fick Maja leka loss ute på Notvarpsstigen hos mormor och morfar. Det där stället som betyder mest i hela världen för mig. Minnen minnen minnen och ett fantastiskt lugn. Jag är så lycklig att Maja får uppleva landet på det sättet, i princip hur mycket hon vill. Få vara fri och gå barfota, titta på korna i hagen, klappa hönsen och katterna, få hjälpa till med allt möjligt i den stora trädgården, ha en strand bara en promenad ner. Ingenting slår det där paradiset på vår jord ♥.

Imorgon ska jag på ICDP-utbildning så den här veckan är vi lediga ons och fre istället. På lördag åker jag och några vänner upp till stockholm för ett dygn. Jag ska försöka hinna med en ullared-resa inom snar framtid och imorse bokades Kolmården in tillsammans med resten av familjen Svärm/Malmborg på nationaldagshelgen. En försenad 60år present till farfarn :). Två dagar på kolmården, hotell, spa, mys och massa härligheter, ska bli kalasmysigt!
 
Nu måste jag läsa lite kurslitteratur och sen blir det tidigt hopp i säng.
 
byxdress som är ungefär 25år gammal. Min gamla som jag hade i Majas ålder ♥
klart man ska ha en skrinda ner till stranden med alla prylar :)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: