first day of my life

Raindrops

Kategori:

Det bara regnar och regnar och Gud så deppigt det gråa vädret är. Måndag idag vi vi lekte på öppna förskolan på fm och efter sovluren tog vi oss ut en stund och hoppade i vattenpölar. När Oskar kom hem stack jag iväg och handlade mörkläggningspersienn till Majas rum som nu är uppsatt. Skruvade upp några hyllor och fixade till lite i våra sovrum, vill köpa några stringhyllor sen är jag ganska nöjd, för tillfället iallafall :).

Dygnet i Stockholm med familjen var mysigt men vi fick alldeles för lite tid tillsammans, men bättre än inget. Älskade familj, mina fina syskon, jag sörjer att vi inte bor nära varandra, ännu mer nu när Maja finns, jag vill ju att de ska ha en nära relation men det är svårt när avstånden är stora... Vi myste iallafall på Naturhistoriska museet på em och sen åt vi på en jättemysig thairestaurang. Maja hade kalaskul och. somnade gott vid 22 på hotellet. Hon sov både på dit och hemresan i bilen nästa hela vägen så vi slapp stanna nåt utan körde hela vägen. Ingen åksjuka märkte vi av heller, hurra!!!

Vi var kalaströtta hela familjen igår så efter storhandling och lite matlagning somnade vi väldigt gott på kvällen. Imorgon är det utbildning för min del, kommunen har studiedag, kul med lite avbrott och chans till reflektion :). Maja ska vara hos mormor imorgon då förskolan är stängd, hon är lite krasslig och somnade med feber men jag tror det går bra ändå, mormor är ju trygghet för Maja också, så länge hon inte är alldeles jätteledsen och så.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting en stund! 

Regn regn regn
Hon var redo för Sthlm i den här outfiten 🙊
Glad att mysa med tokiga moster
På upptäcksfärd med morfar
I en valmage
Hotellfrukost, mums.











Kommentarer


Kommentera inlägget här: