first day of my life

1 Mars

Kategori:

Det luktar grumme såpa här hemma. Maja slutade spy igår vid 15, och har inte varit alls dålig i magen så det är nog "ta i trä" över för denna gång och idag har hon varit hur pigg och glad som helst, trots att hon inte fått i sig så mycket mer än välling och några ost-skivor. Jag och hon sov på madrasser inatt ifall att, och hon hade rätt hög feber i natt, men den var borta imorse, och humöret var på topp. Oskar tog med henne ut efter frukost och jag satte igång att vädra och städa ur lite baciller. Så nu är det rent här hemma iallafall, vet inte hur mycket det hjälper, men det känns bättre iallafall! Maja ville absolut inte gå in till lunchen, det var nog skönt med frisk luft efter ett dygn inomhus framför Lotta på bråkmakargatan och Emil.
 
Det är en väldig tur att vi har tvättmaskin när sånt här händer, den har gått varm med handdukar, kläder och matta. Allt ska tvättas i 60grader annars känns det inte som om det försvinner tycker jag. Åh är det något jag avskyr så är det denna vidriga doft som gärna fastnar, sjukkräks.. Blä.
 
Vi är ju isolerade hemma trots att vi mår bra, vill inte riskera att smitta vidare men Martina skulle kanske komma hit senare idag om hon vågade, för oss blir det lite bak och tvättfix!
 
grillar kottar
hurra för att februari är slut!!!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: