first day of my life

så trist.

Kategori:

Hur trist är jag inte? Glömmer bort att uppdatera hela tiden, tänker att jag ska göra det på kvällen, men då är jag så trött att jag inte orkar tänka ut något spännande att skriva ;). Det har ju varit jättelångledigt för mig och Maja, och vi har haft det himla mysigt. I torsdags hade vi vänner här på lek och grill, det blev inte så sent då Cornelis blev sjuk mitt i allt, men det var härligt att ses ändå ♥. Vi skrattade gott mitt i allt kaos med 5 barn under 4år, det skulle matas, trotsar, lekas, grillas, dukas och så vidare och inget blev som vi tänkt, men kul är det, barn är ju livet :).
 
I fredags var jag och Maja i simhallen på fm och sen firade vi pappa som fyllde år förra veckan, med tårta, middag och paket ute hos dem. Jag har gått ett par långa powerwalks, kommer längre och längre på den där timmen jag brukar vara ute, det sporrar mig! Oskar var iväg nästan hela lördagen på grabb-dag så jag och Maja stack ut till Notvarpsstigen och umgicks och sen fick jag en kväll för mig själv, åt godis, thaimat och tittade på romantiskt drama. Igår lekte vi i trädgården, cyklade en långtur ner till borenshult och åt glass och började städa köket till cykelfolket som ska bo här två helger i rad nu. Mycket att städa och plocka undan, men väl värt pengarna! Vi ska bo ute hos mamma och pappa, men den här helgen ska vi ju till Kolmården ett dygn också. Längtar verkligen, ska bli underbart att se upplevelsen genom Majas ögon, finns inget bättre än att uppleva livet på nytt genom det hon ser, hör och intresserar sig av. Alla små detaljer i livet som vi annars tar för givet, det är magiskt för henne, och blir det också för mig.
 
Nu sover hon gott i vagnen, vi vaknade halv9 idag efter en vakenstund i gryningen, så allt blev lite snurrigt. Sen frukost, sen lunch, sen lur. Får väcka henne snart så hon är trött till kvällen. Jag ska iväg på terminens sista personalmöte. Ska skriva klart de sista utvecklingssamtalen innan också så sticker dit direkt när Oskar kommit hem. Jag har redan tagit lite semester i huvudet, så det här med att ha samtal och organisera upp sig känns lite avlägset. Men när man väl sitter där med föräldrarna kommer det ju naturligt att berätta om deras guldklimpar...
 
Nu ska jag dricka ännu en kopp kaffe, huvudvärken släpper inte riktigt idag, och sen blir det bikinilek i trädgården några timmar.
 
man blir smutsig av att hjälpa till i trädgården.
årets första mjukglass, nam nam.
måste ju smaka mammas också.
strunt i skeden, jag dricker min glass :).
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: