first day of my life

En dröm

Kategori:

Jag hoppar bara in lite snabbt och uppdaterar, Maja ligger här jämte mig och sussar sött och jag är såå trött så ska strax göra detsamma. Vår midsommar var så mysig, om än lite kall men det verkar den ha varit mest överallt känns det som. Vi firade med Oskars bror+familj och så farfar såklart. Åt lunch hos oss, och sen åkte vi till en stor samlingsplats i stan, där vi fikade och tittade på dans runt stången medan Maja sov sig igenom allting, haha. Vi får dansa dubbelt upp nästa år helt enkelt! På kvällen åt vi middag här hemma och sen var den midsommar över. Igår hängde vi hos Fredrik och Martina hela eftermiddagen medan de byggde på sitt trädäck. Barnen lekte och vi drack kaffe och lyssnade på gamla sommarklassiker. Kvällen slutade med middag och glass i hannen, vår vackra hamn! Men att gå på restaurang med en vill/kan/behöver-göra allt på mitt sätt precis just nu-nästan tvååring kanske inte blir något vi gör snart igen, haha, inte så rofyllt direkt men Majan och Lilia var glada :).

En vacker promenad hem vid strandpromenaden där Maja spexade gärnet medan Lilia somnade i vagnen gav kvällen dubbla tummar upp. De delade på en flaska vin på altanen och så spelade vi kort till tröttheten slog till. En bra dag!

En ledig dag till tillsammans imorgon fri från måsten och vi håller tummarna för fint väder, annars blir det nog en tripp till busfabriken, snart kostar hon ju pengar att ta med dit så vi får passa på.



Vissa kvällar är magiska!


Tittut bland jasminbusken 💕



Kommentarer


Kommentera inlägget här: