first day of my life

en soffa.

Kategori:

Vilken helg, äntligen kom sommaren en stund igen :). Vi har badat och solat, umgåtts med vänner och familj och ikväll åts det 3rätters-middag på notvarpsstigen fixad av lillasyster. Härligt när hon är hemma, alltid en smarrig måltid nära då, hon är både duktig och gillar att laga/baka, och att bli bjudna på sånt tackar man ju aldrig nej till såklart :). Jag blir dock lite däckad av värmen så medan Maja tog sin lur igår så somnade jag gott med boken på magen, och sen la sig Maja där och bläddrade i den väldigt bildlösa boken. Sååå söt, och så mysigt, vår idyll.
 
Veckan är en oskrivet blad, vi vill åka på något äventyr men har inte bestämt vart än, kul att vara lite spontan, men verkar lite svårare att få tag i boende någonstans, vill gärna bo på en fint hotell och äta smarrig frukost och mat. Vi får se vart vi hamnar.
 
Nu ska jag se orange is the new black, har bara några avsnitt kvar så ser på dem långsamt ;).
 
zzzzzzZzzzz
vår lilla nakenfis, mest hela dagarna när det är vamt, och blöjan är en nödvändigt ont ibland.. Än har hon inte fattat det riktiga vitsen med potta eller toalett, men det kommer nog i takt med hennes ogillande av dessa blöjfasoner vi tjatar om :).
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: