first day of my life

feberstuga.

Kategori:

I tisdags kväll tyckte jag att Maja kändes lite varm, och mycket riktigt, hon hade lite drygt 38grader så Oskar fick ta sina första vab-dagar igår och idag, febern steg till över 39grader igår morse och ikväll hade hon också 39 innan bad och läggdags. Den har gått lite upp och ner men hon har inte varit alls påverkad, betett sig som vanligt förutom matlusten som varit sådär. Men hon äter lite och dricker vatten så då får man ju vara nöjd. Vi köpte hem saft, kräm och annat att locka lite aptit med men det har inte behövt användas än, vi får se hur hon vaknar imorgon. Håller tummarna att febern försvinner under dagen eftersom mina syskon kommer hem ju. Men så är det, livet med småbarn. Maja har ju varit otroligt frisk i hela sitt lilla liv så det är inte så konstigt att det slår till nu med förskolan och allt, vi får nog vänta oss en hel del vab framöver innan immunförsvaret tuffat till sig lite :).
 
Imorgon blir det alltså ännu en lugn dag, mys, mys och lite Majabuskaoslek antagligen om hon får välja. Ett par vagnpromenader och frisk luft gör nog gott för hostan. Himla sjukdomar, har många småttingar runt omkring oss som är krassliga. Det är INTE kul. Lilla Lilia åkte på luftrörsinflammation och fick tillbringa lite tid på barnmottagningen i tisdags, läskigt och oroande innan vi fick reda på att det inte var någon fara ♥.
 
I måndags lånade vi hem Lilia, innan sjukdomarna slog till ♥
 
Nu ska jag nog ta med datorn upp, sätta på en film och lägga över Maja i stora sängen, närhet och trygghet är det bästa när man inte mår bra.
 
när vagnen är kvar på förskolan får man sova inne på middagen.
feber stoppar inte mig hälsar Maja.
 
Håll tummarna för en frisk helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: