first day of my life

Lek

Kategori:

Mycket riktigt så hade det gått hål på ena trumhinnan och det andra örat var rött så nu är det penicillin i 5 dagar som gäller. Får ångest bara att tänka på att det är 3dagar kvar, hon blir sååå ledsen när jag tar fram sprutan som ska in i munnen med vidrigt smakande medicin. Det känns som ett övergrepp emot henne att tvinga i henne det här, men det finns ju inga alternativ.. Usch, jag grät tillsammans med henne idag, det kändes så förjävligt elakt, men det är tur de glömmer fort, lite Emil och pussar så var allt bra igen, för Maja iallafall, jag har redan ångest för imorgon. En dag till hemma och på torsdag får hon gå till förskolan. Hon äter fortfarande dåligt, hoppas att det vänder imorgon! Idag har hon varit pigg och glad iallafall, sovit lite längre än vanligt, men vi lekte ute längre på em och hon var på strålande humör. Gav ankorna gamla bullar och gungade i Stadsparken, jag har saknat att vara ute och leka, det har ju bara blivit kortare vagnspromenader senaste veckan pga febern så nu är vi sugna alla på upptäcktsfärder igen!

Jag har varit på kvällsmöte med jobbet idag, kom hem efter 21 så har bara hunnit ta en dusch och pussa Oskar godnatt. Dags för mig att sova också strax.

Ny rolig magnetbricka med bokstäver.
Håller monolog med en trött mamma.
Äntligen är min solstråles humör tillbaka ❤️.


Kommentarer

  • Jasmine säger:

    Åh jättekul med bokstäver. Henning har en ungefär likadan. Han älskar bokstäverna och känner igen nästan alla bokstäver. Fast vi har bara stora. Maja verkar också vara en vetgirig liten dam så det är nog roligt för henne. Hon får krya på sig också.

    2014-02-06 | 20:42:20

Kommentera inlägget här: