first day of my life

Kväll

Kategori:

Någon är lite för uppe i varv för att somna hör jag uppifrån sovrummet, det blev visst Oskar som la Maja ändå, jag fick för mig att slänga i en toning i håret istället :). Sitter med handduksbulle på huvudet än, men det blev säkert bra, brunt som brunt liksom.

Det känns som om jag börjar acceptera den nya vardagen på riktigt nu. Vi vaknar vid 6 de tre jobbdagarna, Maja får lite välling i soffan framför Barnkanalen medan jag fixar mig lite snabbt. Sen fixas maja, kläder lägger jag fram dagen innan och även packar väskan till förskolan men 10 olika sorters vantar, skor regnställ och overall. Skadad av att jobba som pedagog, jag vet själv hur frustrerande det är när barnen inte har ordentliga kläder med sig, nu kan det ju både vara kallt, blött och lerigt och alla väder kräver olika kläder. Blir skönt snart när det räcker med gympadojor och skaljacka, åh som jag längtar till våren. Påklädnad är liksom inte Majas favoritgrej direkt. Haha. 

Jag har även fått ett nytt sug för jobbet, jag tycker alltid det är kalaskul när jag väl är där, men nu börjar jag längta efter barnen när vi har långhelg och så vidare, det känns jättehärligt. Vi har en så mysig grupp barn nu och allt är så lugnt på nåt sätt, även om vissa dagar är total kaos såklart, det är ju ändå 18 vildingar att hantera 💜.

Nu har vår vilde somnat och det blir film i soffan med min stora kärlek!

Med Alex&Sigge i öronen blir fredagen komplett. De är fantastiska att lyssna på och idag tog jag en timmes promenad för mig själv, fällde några tårar av en berättelse de talade om, och skrattade högt flera gånger.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: