first day of my life

Fullt ös

Kategori:

Fullt ös denna helg. Kalas för Charlie igår på fm och sen lämnade vi Maja hos mormor och morfar för att själva åka till Linköping för julklappsshopping/middag på stan. Maja sov över där och hade haft det hur bra som helst såklart hos favoriterna ♥️. Vi hade det också bra, gjorde klart en del julklappar, tyvärr inte alla, och sen åt vi middag på en sportbar, smarrigt värre. Somnade gott efter att ha sett en halvbra film och sov sådär halvbra, det var så tyst och konstigt att inte ha Maja i huset, väldigt ovant, men kul för henne såklart. 

Idag åkte vi och hämtade henne efter frukost, passade på stt strosa i skogen därute på landet ett tag innan vi åkte hem och mötte upp Lilia som vi skulle vara barnvakt åt under em. Barnen lekte och var ganska sams och sen var det dags för premiär på biografen för de små kottarna :). Alfons Åberg visades och vi köpte chips och Festis och maja basunerade ut när vi väl var hemma igen att "det var jättekul att gå på bio". Mysigt var det minsann och barnen skötte sig exemplariskt. Pannkakor till middag och sen somnade majan som en stock efter bad och lite julkalendern.

Och nu laddar jag för ny vecka med att somna gott med mitt hjärtegull här jämte mig i sängen, kunde inte låta bli att bära in henne hit, måste tanka Majaenergi ♥️.

Glad sambo
Smarrigt med chips :)
Bus i stora lass
Berätta en saga för mig pappa. "Det var en gång en spökmamman, som bodde i ett slott....."




Kommentarer


Kommentera inlägget här: