first day of my life

Roadtrip

Kategori:

Hej!

Tillbaka, som vanligt, några dagar sen med uppdatering av vårt fantastiskt intressanta liv 😛. I helgen var vi iväg till Herrljunga för att hälsa på älskade vännerna från Halmstad-tiden. Fina Emelie, Camilla och Linn, med familjer förstås ♥️. Vi pratade, lekte med barnen, åt smarrig middag och jag njöt av deras närvaro och att få vara tillsammans. Två nya bebisar har det hunnit komma sen sist vi sågs då camilla och Emelie var gravida. Gustav och Stella som jag passade på att klämma på extra mycket, tänk att det är vår tur snart att få en såndär godingbebis, gud som jag längtar! 

På söndagen när vi vaknat och ätit frukost åkte vi till Camilla och Robban i Alingsås och åt lunch på stan innan vi åkte hemåt runt 15, och Maja somnade gott i bilen, och sista timmen så använde vi oss av ipaden för underhållning. Första gången vi vågar oss på att göra det eftersom Maja varit så åksjuk tidigare, men senaste bilturerna har faktiskt gått utan spya och gnäll så vi tog en chansning, Hallelujah :). Dora utforskaren räddade oss denna gång.

Inte en enda bild tog jag, katastrof, men att ta fram mobilen kändes långt borta och minnena finns ju i huvudet ändå ♥️.

Påväg hem i mörkret.

Tack för den här gången fina älskade vännerna, ni betyder så mycket för mig!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: