first day of my life

Raindrops

Kategori:

Eftersom jag mått som jag mått hela sommaren så har värmen varit lite to much för min del, även om det varit fantastiskt härligt att kunnat bada varje dag med vår badtokiga tjej, så har det varit jobbigt att inte komma ifrån värmen. Men idag är det verkligen höst, det har regnat nästan hela dagen och oj vad jag tycker det är skönt med svalare temperaturer. Ska bli mysigt med höst, dags att plocka fram tjocktröjorna, mössa och halsduk och köpa höstgarderob till Maja, jag har börjat lite smått men det är en del hon behöver i större storlek. Nu hoppas jag hon har 92 länge så alla fina kläder blir ordentligt använda, det är nästan så att jag hoppas det blir en tjej till så alla fina beviskläder får bli använda igen. Såklart har vi mycket som även en pojke kan ha men vissa saker får helt enkelt ligga kvar nästintill oanvända.

Maja vaknade vid 00 inatt och ville komma över till mig och hon var varm som ett element. Sen sov vi båda oroligt båda två, vaknade 9 imorse och visst hade hon feber lillskruttan. Så vi har myst inne mest, gick iväg till stallet en stund med Maja nerpackad i vagnen men hon tyckte det var halvkul i regnet så jag gick dit själv en stund senare på em sen, skönt att få lite luft och se fina hästar.

Nu blir det en lugn kväll och hålla tummarna att Maja vaknar frisk imorgon. På torsdag ska vi in och göra ultraljud på hennes hjärta igen (hon hade blåsljud på hjärtat som nyfödd, som inte riktigt hade växt igen när vi kollade med ultraljud runt 1år men läkaren sa att vi inte skulle tänka på det och att det antagligen skulle växa igen av sig själv så jag har inte tänkt på det så mycket, förän kallelsen kom, ångest.) Får verkligen hoppas det läkt nu så vi slipper ha detta i bakhuvudet mera, men annars har de säkert en plan, man måste lita på dem. Men kul ska det inte bli, och jag är orolig för hur Maja kommer vara, hon tycker ju inte om främlingar, och definitivt inte nån som tar på henne... Men det är de säkert vana vid på barnsjukhuset så försöker att inte tänka på det. Min älskade unge, väl genomsökt är du trots att du fortfarande är så liten 💜.

mys och lång sovstund på em. Jag la mig jämte som somnade gott jag också. Min älskade familj 💕.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: