first day of my life

sol i sinne.

Kategori:

En solig ledig måndag och jag väntar på att Maja ska vakna så ska vi ut i det fina vädret. Hon är lite snorig och hostig och hade feber natten mellan lör/sön men sen blev det inget med det, men skönt att vi kunde vara hemma idag också, imorgon blir det jobb/dagis som vanligt. Igår höll vi oss inne för att kurera Maja och dagarna blir väldigt långa då, men vi målade, pysslade med påskpynt, lagade pizza och lekte en massa, och fröken tyckte nog att det var mysigt med fullt fokus från både mamma och pappa hela dagen ♥ 
 
En mysig påskvecka framför oss har vi med Martina som kommer hem och massa mys med familj och vänner hoppas jag. God mat, massa godis och fina påskägg. Vet inte vad Maja ska få i sitt ägg än, godis vet hon inte vad det är, och behöver inte veta på några år än, så det får nog bli en leksak eller nåt klädesplagg. Mest för att det är kul att få någonting :)
 
Maja vurpade på en sten i fredags, ramlade in i trappen och slog sig på ögonlocken. Så ett fint litet sår har hon men det slapp bli så svullen som tur är, men en första blåtira är ju alltid något att minnas ;).
 
Lekte ute hela fredags-em. Vackert väder och en tokglad unge ♥
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: