first day of my life

fin helg.

Kategori:

Helgen gick i rask takt, som vanligt, med mycket att göra :). I fredags startade vi upp med att inhandla en ny säng från SOVA, hurra vad vi ska sova gott om några veckor när den levereras. En härlig investering i våra liv, som inte kommer en dag försent. Längtar efter dig sängen (och nya kudden och täcket för alldeles för mycket pengar).
 
Såg filmen "Side effects" på kvällen (bra och lite klurig, se den) och åt varm smörgåstårta i soffan ;). Och somnade gott tidigt och Maja sov hela natten fram till 8.10. Vilken grej va, inte ofta vi vaknar innan henne ju. Sen stack vi till Sanna och Martin för mys med dem, Jossan, Stefan, Alix, Gustav och alla barn. Vi hälsade lilla Bella välkommen till världen ♥. Finaste lilla knyte, så så liten och ny, man blir lika ödmjuk varje gång. Lagom till mellis åkte vi hem, Oskar kollade lite fotboll och sen stack vi till Anton, Madde och Esther för thaimat och mys i soffan. En alldeles perfekt lördag med våra fina vänner.

Maja sov hela natten inatt också och vaknade 7 men jag fick sovmorgon till 8.3o när jag vaknade pigg och redo för dagen. En powerwalk på en timme, lite lunch och sen åkte vi först förbi mamma och pappa där vi lämnade av Maja för sen blev det shopping i ikanohuset. Överdragsbyxor, present till Lilias 2årsdag, lite nya kläder i 80 till Maja (finns alldeles för mycket fint just nu, kan inte hejda mig). Oskar fick lite nya t-shirts och jag fick inget, haha. Får bli en annan dag, mycket roligare att köpa till andra :).
 
Nu ska vi se hangover 3 och sen startar vi upp veckan imorgon med öppna förskolan tror jag. Vi hittade en ny öf i fredags som verkligen kändes så mysig, så där kan vi hänga när rastlösheten ramlar på :). Eller när vi känner oss sociala och leksugna.
 
mys och kärlek, så är livet med dig Maja ♥
 
 

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Ni är underbara fina fina vänner <3!

    2013-09-15 | 21:32:07

Kommentera inlägget här: