first day of my life

fort.

Kategori:

Oj, den här veckan gick fortfort, har inte hunnit blogga alls ser jag nu när jag gick in. Så kan det gå. Vi har haft fullt upp antar jag (minns inte riktigt med vad dock, haha). Veckan har iallafall innefattat jobb, 3 löpturer, en broinvigning, en kväll tillsammans med älskade Sanna, Ronja, Linda och Elin (vi var mammalediga tillsammans), en ny säng som är helt magiskt, och en tacokväll med Anton, Madde och Esther igår. Sen har det varit öppna förskolan, lekplatshäng, mormormys och idag hade Maja och Oskar picknick på en filt medan jag sprang i fålehagen (5km ren plåga med mycket backar). Och sen stannade vi vid utegymmet de byggt där och lekte en stund.
 
Maja är definitivt en utetjej, blir uttråkad och rastlös ganska fort inne (om man inte spenderar all tid med att läsa böcker för henne, då är hon helnöjd) men medan Oskar var och spelade hockey med några vänner ikväll så åt vi middag och myste i soffan efter en heldag ute i det vackra vädret. Hon hämtade böcker, djur och leksaker och jag fällde några lyckotårar över hur fin och fantastisk hon är, och hur lycklig hon gör mig ♥. Ibland känns kärleken så närvarande och total. Hon tog mitt ansikte mellan sina händer flera gånger och gav mig pussar och då stannar ju tiden för en stund, herregud Maja, du gör mig så hel.
 
Nu har jag varit och köpt lite godis och vi ska sätta på en film när jag är klar här.
 
när jag kom hem vid halv2 i torsdags såg det ut såhär i sängen, mina två kärlekar :)
Lilia, Charlie och Maja i stadsparkens lekpark. Jag älskar att se Maja se upp till Charlie, hon får något speciellt i blicken när han är runt henne, jag hoppas att han alltid kommer finnas där som en trygghet med sina 7år äldre.
inviger sin nya egna stol mamman fyndat secondhand :)
hur fint kan livet vara? Det behövs inga filter för att förstärka hösten ♥
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: