first day of my life

Tråkig början

Kategori:

Imorse gick vi upp vid halv8 efter en rörig natt. Maja var snorig och lite hostig men inget värre än att vi skulle åka in till elise och Märta i lkpg för att hinna ses innan jul. 1mil bort spyr dock Maja ner hela sig (åksjuk efter en mastig frukost antagligen) så det var bara att åka hem, duscha av oss och stolen och sen hade vi en hemmadag istället. Så himla tråkigt, hade behövt lite Elise-dos. Få människor får mig att skratta som hon, hon är alldeles speciell för mig!

Maja och jag spenderade dagen med att dega, läsa böcker, leka med djuren och rensa tvätt innan vi gick ut och lekte i lekparken. Träffade på Ronja och barnen, en snabbis men välbehövlig. Saknar mina vänner, veckorna går för fort och man unnar sig inte tid att ses en stund, fast det borde vara första prioritering!

Imorgon har jag heldag på jobbet, kvällsmöte på en långpass så är inte hemma förän halv21. Snyft, en hel dag utan Lillfisen, känns fel i hela kroppen. Men snart är det jul och då har vi massa lediga dagar tillsammans.

Glad morgon innan spyan

En dag för oss själva var himla mysigt det med men mitt charmtroll.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: