first day of my life

Alla dessa barn...

Kategori:

Jag såg på nyheterna igår när de visade bilder från Filippinerna och i ett några sekunders inslag satt barn på rad, de skakade tänderna, frös, var chockade och grät. Och tårarna började rinna nerför mina kinder. Dessa stackars stackars stackars barn som inte bara förlorat sina hem, kanske också föräldrar och syskon och hela livet har vänts upp och ner. Mitt hjärta krossas i tusen bitar av att tänka hur de måste känna. Så otroligt rädda, trötta och ledsna. Finns ingenting som är lika viktigt att att rädda barn i världen som inte har det lika bra som mitt eget barn, jag önskar så att jag hade pengar och möjlighet att göra mer, men något är bättre än inget!
 
Vad än alla säger, så har vi ALLIHOPA möjligheten att skänka 50kr eller mer, strunta i en glass, pizza, fika eller en veckotidning så kan ni skänka 100kr istället. Det finns inget att fundera över. GÖR DET BARA! Skriv AKUT FILIPPINERNA till 72900!!
 
Detta universum, jag blir inte klok på meningen med allt och varför barn ska behöva plågas och lida i misär. Dessa oskyldiga små själar som föds in till denna värld full av kaos. Det gör mig sorgsen in i själroten ♥.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: