first day of my life

instra.

Kategori:

Igår tog vi blodprov för att läkaren ska kunna kolla levaxin-värdena till nästa återbesök i början av april. Mormor satt med Maja i knät och jag höll "Babblarna" framför ögonen på henne men när sköterskan stack till i fingret blev det tårar och ledset, men det gick över rätt fort ändå när de var klara. Kändes ont i mammahjärtat, men just dessa blodprov är ju så viktiga att ta för att hon ska kunna få rätt medicindos så det är bara att ta dem och vara glad att möjligheten finns! Det finns de barn som har det miljoner gånger värre, så ett litet stick då och då gör inte Maja något. Vi är tacksamma för att bo i Sverige, att de upptäckte hennes saknad av sköldkörteln så fort och att det finns medicin som varken är dyr eller osmidigt att få tag i. Tack tack tack ♥.
 
 
Vi myste massa efterråt och tog oss till bibblan för att byta ut och låna hem lite nya böcker till bebisen. Maja hittade en kompis som hon tyckte om, fast lite läskig var han nog samtidigt :).
 
 
Oskar jobbar över långa dagar på jobbet så han började 6 och kom hem 17 igår. Idag började han 5 och kommer nog hem 17 idag också. Och dessutom ska han jobba hela lördagen. Älskling, du är värd nästa veckas semester tusen gånger om efter den här tuffa veckan ♥. Men eftersom han knappt är hemma så får jag ta tag i packningen nu när Majan sover, en drös blå ikeakassar får det bli :).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: