first day of my life

Stockholm.

Kategori:

Vackra Stockholm visade sig från sin bästa sida under helgen. Eller i fredags ösregnade det när vi kom men vi skulle bara köpa upp mat och mysa då i vilket fall så det gjorde inget. Majan somnade som en stock och vi smaskade pizzahut. 
 
Lördagen startade tidigt, redan kl.6 sa Maja godmorgon av någon anledning men jag fick sova vidare en stund medan Oskar å hon mös omkring i lägenheten. Lagom till fm-luren började vi promenera. Sen gick vi precis hela dagen tills vi stupade innanför tröskeln vid 19. Vi shoppade först åt oss själva och lite till Maja. Hon fick nya sandaler att traska i när vi gick vidare ut på Djurgården och Skansen som ju är en dröm för barn. Dit kommer vi nog fler gånger, när Maja är lite större. Vi gick runt och tittade på djuren i "lill-skansen" och sen kollade vi en massa andra fina djur som fanns runt omkring, och Maja var i himlen. Lycklig som få.
 
På kvällen lagade Oskar mat och sen somnade jag som en stock innan 21 så när Maja vaknade vid 7 imorse var jag dunderpigg. Vi åt smarrig frukost och sen stack vi ut för att leta lite rea-byxor till Majan och möta upp syster för en lunch innan vi skulle åka hemåt! Så mysigt att kramas och hinna prata en liten stund. Jag önskar du bodde närmare, älskade finaste Martina, för både min och Majas skull ♥.
 
Bilresan hem gick fort och smidigt, Maja sov mestadels och sen var det dags att packa upp och sen plocka ur alla saker i Majas rum. Imorgon började målaren att fixa. Hurra så kul! Det är såå stort nu när alla möbler är borta, det finns alla möjligheter att göra ett paradis där inne för barn. Och dessutom finns det plats att dela rum med framtida syskon, vilket är ett stort tummen upp!
 
nu snicksnackar jag bara, dags att sova. 4 dagar kvar, sen har Oskar 4 härliga semesterveckor framför sig.
 
Läser högt i bilen upp
Fina Stockholm och vackra O.
Maja pussade och kramade alla djuren.
Pong-lunch.
En klassisk turist-bild. Såklart.
Hallååå getterna?!...
Högst upp på Skansen. Urtjusig utsikt.
 
Tack för lånet av lägenhet Rickard ♥.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: