first day of my life

Möhippa

Kategori:

I fredags åkte vi ner mot Mölndal där Oskars fantastiska moster och Krister bor. Vi blev välkomna med smarrig middag och när Maja hade somnat fick vi kvällsmat med ost, räkor, bröd, vin och annat gott. Man blir så väl omhändertagen när vi kommer dit och Maja kände sig fort som hemma och tyckte om all uppmärksamhet. Det är en fin känsla att känna sig så välkommen och värdefull varje gång vi ses!

På lördag-morgonen blev jag skjutsad till botaniska trädgården i Göteborg där jag mötte upp gamla vännerna Sara, Martina och en tjej från Göteborg för nu skulle det bli möhippa för min fina vän Emmy som gifter sig om drygt en månad. En dag full av skratt, och lek och mys och en massa spårvagn och buss till olika destinationer och när vi kom till Martina för middagen på kvällen hade jag åkt på åksjuka och antagligen vätske/matbrist så utan att gå in på detaljer fick jag bo på hennes toa en stund innan en taxi fick skjutsa mig hem :(. Så ledsen över att missa kvällen tillsammans, och så dumt att varken äter eller dricka särskilt mycket vatten på hela dagen.. Det var en fin stund iallafall och jag hoppas hon kände sig uppskattad och njöt av dagen.

På söndagen när jag piggnat till framåt lunch, och efter att Alice fått ge Maja fina 1-årspresenter (tusen tack igen, hon kommer vara finast av alla i höst 💛) och hunnit leka med henne en lång stund så hämtade vi Martina och Sara (syster+vän) och åkte hemåt.

Kom hem till ösregn och spenderade kvällen med hej då middag med Martina, mamma och pappa och sen en film. Martina flög hem till London imorse och för varje gång hon åker iväg efter en stund hemma så värker mitt hjärta. Jag önskar varje dag att mina syskon bodde närmre, men nu är någonsin med tanke på Maja, men vi har tagit tillvara på varje minut dessa veckor hon och Sam varit hemma, men jag kommer sakna ihjäl mig till nästa gång vi ses!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: