first day of my life

11 månader.

Kategori:

Lilla finaste älskade skatten. 11 månader har gått nu sen vi såg dig för första gången ♥. Jag förstår inte, hur tiden gick och hur stor och klok som en bok du redan är, du förstår så mycket och är ett riktigt busfrö med humor. Du pratar, mycket och högt och oförståeligt, men du kan säga mamma, pappa, katt, klocka, lampa, titta, där och tack. Tror vi ;). Och så går du ju mest hela tiden bara vi håller dig i handen. Du njuter av livet och ser varje dag som ett äventyr, vad vi än hittar på. Du är så lycklig, trygg och glad. Och envis, och rätt tjurig ibland, när du inte får som du vill. Då flyger armarna och man får passa sig. Men att vara envis och bestämd är bra, det kommer du få användning av senare i livet.
 
Vi älskar dig så så så högt, du kommer inte förstå känslorna vi har för dig förän du själv får barn, för de går inte att sätta ord på. Vår kärlek för dig är så djup och stark och du är det viktigaste i världen, ingenting är mer speciellt än du. Tack för att du kom till oss ♥.
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • martina säger:

    Grattis på 11-månadersdagen finaste Maja! Hälsa henne att moster nästan kommer vara där på hennes 1-årsdag :)!!! Älskar er, Pusss

    2013-07-03 | 16:05:44

Kommentera inlägget här: