first day of my life

tgif

Kategori:

Ahhh fredag och alla är friska. Oskar är på jobbet, Maja sover och mamman slösurfar och dricker kaffe. Ordningen är återställd, thank god. På tal om slösurfa och ständigt ha mobil och dator på medan Maja är vaken... Jag gillar det inte, och ändå gör jag det. Tror att hon leker nöjt själv medan jag sitter jämte med instagram uppe fast jag kollade den för 5 min sen. Man är skadad. Jag vill ju vara närvarande, kunde möta blickar och funderingar från henne och ge henne uppmärksamhet när vi leker och umgås. Jävla iphone, du har fått mig beroende. Från och med nu är det bara data/mobiltid när Maja sover eller när hon är med Oskar. Jag återkommer om resultatet, haha.
 
Igår bytte vi miljö och var ute hos mamma halva dagen. Skönt att komma hemifrån tyckte både jag och Maja. Hon sov, åt, lekte med mormor och sov lite till. Jag hann läsa en mama-tidning och bara vara. Härligt. Vi tog en promenad och inget är så vackert som därute. Snön är kritvit och allt är så rent och tyst. Älskarälskarälskar notvarpsstigen och djurkälla :).
 
Eftersom vi varit dåliga är helgen oplanerad, ganska skönt. Jag vill planera Majas rum, kanske beställa tapeter och wallstickers till och med. Ska surfa iväg till hemnets inspirationssidor nu tror jag.
 
mamma, rådjurens bästa vän som levererar middag till dem varje dag :).

Kommentarer

  • sanna (elsa o ville) säger:

    Så skönt att ni mår bättre o att Maja o Oskar klarade sig <3! Saknar er massor! Blir att ta igen en massa tid nästa vecka :)!

    2013-01-18 | 15:43:16

Kommentera inlägget här: