first day of my life

helg.

Kategori:

Så var det söndag igen och vi pöser i soffan efter storhandling på maxi. Gjort middagslista för nästa vecka som vi handlade efter= mindre tjafs om vad som ska lagas och vem som åker och handlar varje dag. Tummen upp på det. Maja sover gott efter att ha varit vaken hela förmiddagen och vinterstudion står på i bakgrunden.
 
Igår var det fullt upp med lek i simhallen först tillsammans med Marthina, Fredrik och Lilia. Jösses vad Maja gillar att bada, och blaska och dyka. Hon hade nog kunnat vara i längelänge men efter 45min gick vi upp, fikade och så somnade hon gott såfort vi kom innanför dörren hemma. På kvällen var vi hos Sanna och Martin tillsammans med Ronja och Robin, och alla barn förstås. Vi åt pizza och bara var. Drömde oss bort till Sälen v.11 och snackade goja, en urmysig kväll. Maja somnade vid 19 men tog bara en 45min powernap och var sen vaken tills vi gick och la oss vid 22 sen. Klart man inte vill missa nåt när man är bortbjuden, haha. Och så fick vi sovmorgon till 8.40. HURRA!
 
Nu ska vi fortsätta göra ingenting resten av dagen, kaaanske blir en promenad lite senare. Det är fotboll på tv hela eftermiddagen så nåt ska väl jag och Maja hitta på för att slippa se på det.
 
Hon fick syn på sig själv i spegeln imorse. MYCKET spännande.
Lycklig bebis.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: