first day of my life

Fredag.

Kategori:

Igår tog vi 5månaderssprutor på bvc (vägde för övrigt 7420g och var 67cm) och hon blev mer förbannad än ledsen den här gången och skrek åt mormor ett par gånger, men sen gick det över och väl hemma hos Ronja där Sanna också var och barnen förstås så var hon på strålande humör. Äntligen träffades vi efter jul och nyårsfirande på vardera håll. Längtat efter vännerna så, det var ett härligt återseende :). Tur att vardagen börjar igen nu = många mamma/bebis-dejter ♥.
 
När vi mött upp pappan hemma så skulle vi åka till Rusta men medan jag var inne och handlade på Östenssons så bröt Maja ihop i bilen så vi fick åka hem igen, och mycket riktigt, 39graders feber och inte alls på humör för nåt. Så hon fick hoppa i badet med Oskar, äta gröt och sen somnade hon vid halv7. Stackars liten. Sovit ok inatt men kl halv6, nybajsad, snorig och antagligen rätt utvilad så började hon tjattra som tusan.. och jag som skröt igår för Sanna att vi aldrig går ur sängen innan 7.. haha, det var bara att hoppa upp och sätta igång kaffet.
 
Nu sover pyret och har lite drygt 38 i feber bara så den är nog påväg ner nu, så när hon vaknat ska vi stoppa in oss och vagnen i bilen och åka ut till mamma för att promenera i solskenet. Härligt. Ikväll blir det nog en liten dejt med Anton, Madde och Ester, mysigt!
 
"fjortisbilden" som Oskar kallar det. Innan bvc igår
hej
 
blir det nån mat eller?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: