first day of my life

sushi.

Kategori:

Recap från senaste dagarna...
 
Massagen gjorde oooont men nytta, hon knäckte loss hela ryggen och masserade bort den värsta värken, och nu ska jag ligga på spikmattan en stund varje dag! Kom hem till en ledsen!! Maja som inte alls gillade att mamman varit borta så länge. Mormor och hon hade haft mysigt en stund innan hon antagligen kom på att jag var borta och sen hade hon gråtit, och mötte mig i dörren med ett leende och rödgråtna ögon när jag kom hem. Mammasamvetet fick sig en törn, men jag borde ju kanske förstått att det skulle bli ledsamt eftersom hon är extremt mammig just nu.
 
Hon sover på mig på kvällarna efter att jag ammat henne till sömns (ny grej hon "börjat om med") och vaknar såfort jag tänker tanken att lägga henne i sängen istället, och vill helst vara i min famn mest hela tiden, annars ligger hon på golvet och gnäller... Jag vet ju att det går över snart, så det gör mig inte så mycket, mer än att kroppen tar lite stryk och egentiden är noll just nu.
 
Nu är det iallafall helg och vi har börjat med att strosa på stan på förmiddagen och nu är det slapp i soffan innan sushikväll hos Fredrik och Martina. Mums. Imorgon ska vi till mamma och pappa på söndagsmiddag och mys.
 
pöser efter gröten.
kvällarna just nu, näranäranära ♥
upptäcker världen ;)
 
tittut.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Det är kul att läsa om dina och Majas dagar. Extra roligt eftersom hon och Lilja är så jämngamla. Våra dagar påminner mycket om era liksom hur utvecklingen går framåt. Just nu är Lilja också mera mammig och närhet är det bästa! Ha en fin vecka! Kram

    Svar: Jaa jag går in och läser hos er ofta också och visst påminner de om varandra och vad de lär sig :). Det är häftigt att följa, och du skrev väldigt bra om alla gifter och oron idag, det gror lite i bakhuvudet varje gång hon äter gröt till exempel, men "de" säger ju att det inte ska vara någon fara.. men man vet ju aldrig säkert.. Kram
    Joanna Gullberg

    2013-02-10 | 16:56:28
    Bloggadress: http://Josefinesmelodi.blogg.se

Kommentera inlägget här: