first day of my life

2013.

Kategori:

Att börja årsresumera och lägga in bilder inser jag är ett alldeles för stort mission såhär på årets sista dag. Jag har ju bloggen att titta tillbaka i om jag vill minnas vissa stunder, och hur summerar man ett år som varit det bästa av alla. Där Maja började som en 5månaders-bebis och slutade som en 1,5årig vilde?. Allt och inget har hänt det här året, och hela livet ter sig annorlunda. Jag tänker annorlunda, jag är både mer stressad för att hinna med och räcka till men också lugnare i själen. Det har funnits många höjdpunkter på det här året.
 
Sommaren var magisk. Verkligen mer än vi kunnat önska. Jag tror Maja badade varenda dag i juli. Jag kommer alltid minnas Majas första sommar med så mycket glädje. Vi har umgåtts med alla fina vänner, jag och maja spenderade de första 8 månaderna på året innan hösten kom tillsammans med Sanna, Ronja, Elin, Alix och Linda och våra bebisar flera dagar i veckan, mammabebismys på hög nivå. Den tiden kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat, lyckan att få vara mammalediga tillsammans. Otaliga timmar har vi varit tillsammans med Svärm/Malmborg, Lilia och Charlie. Majas underbara kusiner som blir tajtare för varje gång de ses ♥. Att umgås med familjerna,  Majas mormor, morfar och farfar har vi prioriterat mycket och Maja har en så fin relation till de alla som gör oss så glada, och trygga i att det finns så många som älskar henne.
 
Vi har åkt på lite äventyr också, varit och träffat våra Halmstadvänner i Alingsås, de har varit här och hälsat på, vi har varit på Visingsö, åkt till Stockholm flera gånger med familjen, och i Sälen tillsammans med familjerna Pintar/Häggberg och Asknert/Johansson. Vi flög till London över en weekend hos Martina och Sam och så var jag och Oskar på Emmy&Fredriks vackra bröllop i Lödöse. Dagstripper till Borensberg, Linköping och till simhallar har vi också hunnit med en del.

Vi har spenderat oändigt många timmar ute, i lekparker, i skogen, på stranden och i trädgårdar. Lekt lekt lekt och upptäckt. Vi har tittat på medan Maja vuxit, blivit större, smartare och mer fantastisk än vi hade kunnat hoppats. Året har ju helt klart utgått ifrån Maja, att göra henne glad och nöjd, och levt livet enligt de heliga rutinerna vår familj går efter ;).
 
Det har hon varit, en riktig solstråle som varit med på det mesta. I höst har vi jobbat och varit föräldralediga båda två och det har gått fantastiskt bra, Maja har älskat att vara med pappa om dagarna och jag trivs med jobbet, men lagom är bäst och all tid jag får tillsammans med Maja är värt allt! 
 
2014, vi välkomnar dig med öppna armar!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: