first day of my life

trött.

Kategori:

Idag har vi först varit på bvc och gjort 2månaders-läkarkontroll och allt gick toppen och hon mådde prima ballerina. Hon sken som en sol och pratade högljutt med doktorn :) Hon väger nu 5330g och är 58,5cm lång. Långsmal tjej tror jag det blir av henne, som sin moster :).
 
Efter kollen gick vi förbi Östenssons och köpte lunch från salladsbaren och gick en promenad till Ronja där Sanna också var. Så vi åt lunch tillsammans medan barnen lekte och sov :). Vi gick hemåt sakta och Maja somnade till i vagnen medan jag njöt av solen.. Idag behövs all energi som går att hämta, det blir förhoppningsvis en tidig kväll för mig medan Oskar är iväg på afterwork.
 
Härligt med helg, hoppas på sovmorgon imorgon för fröken har varit galet grinig hela kvällen men ligger nu utslagen för kvällen, äntligen. Övertrött Maja är inte att leka med, jag måste se till att hon sover ordentligt på dagen för annars blir kvällarna rätt jobbiga. Idag har hon sovit små powernaps men inga långa stunder så då blir allt fel. Stackarn, inte hennes fel, bara så jobbigt att se henne så så trött men hon bara vägrar att stänga ögonen.. Så nu är hon extra söt när hon sover ;).
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: