first day of my life

regn.

Kategori:

Det.har.regnat.precis.hela.dagen.
 
Vi har inte tagit oss utanför dörren idag, men Maja har fått lite luft när hon sovit ute på altanen i vagnen iallafall. Stackars barn, inte få frisk luft på en hel dag, imorgon får vi ändra på det och hoppas på bättre väder. Man blir lite smått galen av att bara vara inne, och eftersom jag passade på och städade ordentligt igår när mamma var här och lekte med Maja så fanns inte mycket att fixa med.. Eller det finns massa att fixa med men inte utan ansträngning ;)... Så det har mest varit bebismys i soffan, Maja sov rätt dåligt inatt av någon anledning så det gjorde inget, känner mig rätt mosig i huvud..
 
Vi skulle åkt in till Linköping för att umgås med vännerna där, men det blev inget pga förskylda barn, och riktigt än vill jag inte utsätta Majan för sjukdomar.. Men det hade varit så mysig att ses, hoppas vi kan planera in något snart ändå!
 
Igår innan vi somna låg vi i sängen och såg "man on a ledge", grymt bra! Och idag har vi sett "The help", också riktigt bra! Så två filmtips för en lugn, mysig stund i soffan.
 
Nu är det nog dags att försöka göra något gott till kvällsmat, HUNGRIG!
 
tjo.

Kommentarer

  • elin säger:

    Det har varit en himlans regndag i Skåne idag med. Fyfy. Bra med filmtips förresten! Det kan behövas för att fördriva tiden. Ha en skön söndag!

    2012-09-23 | 09:10:33
    Bloggadress: http://owlandthecity.blogg.se

Kommentera inlägget här: