first day of my life

snö.

Kategori:

åh vad det är fint ute, tåls att sägas om och om och om :). Inte bloggat på några dagar, har inte tagit mig tiden men nu sover Maja en stund och vi slappar i soffan så passar på. Har precis klickat hem lite julklappar till barnen i familjerna gullberg/svärm/malmborg och gud så bra med att kunna välja faktura i februari eftersom vår kassa ekar TOM efter två lass pellets på kort tid. Men med hjälp av lite sparpengar och tanken att alla julklappar inte behöver kosta massor för att räknas så ska vi nog klara av detta också :). Vi missar tyvärr Alfreds dop i Herrljunga idag pga detta, bensin är dyrt.. Och det känns ledsamt. Jag hoppas de har en fantastisk dag iallafall ♥.
 
På förmiddagen idag har vi promenerat i solen, skottat snö, gjort lite änglar och Maja har suttit i vagnen och tittat på. Härligt att hennes första vinter verkar bli en riktigt ordentligt sådan, såsom vintrar ska vara!
 
Nu ska vi fortsätta göra ingenting ett tag och ikväll ska vi hem till Fredrik & Martina för umgänge och "så mycket bättre". Blir en bra lördag det här :).
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: