first day of my life

ont.

Kategori:

Så så så ont i höger sida av ryggen och nacke. Det klart, att bära runt på en 7kg klump, amma i ibland rätt dumma ställningar, sova lite halvkonstigt vissa nätter och inte göra några stärkande övningar gör ju inte direkt saken bättre. Så imorgon är det jag som googlar rygg/magövningar och tar tag i detta, för suck, jag har ju inte råd att gå till en massör en gång i veckan direkt.. Tänkte lägga mig på spikmattan ett tag efter jag skrivit klart här, kommer jag nog somna gott sen.
 
Maja har firat andra advent genom att bland annat byta del i vagnen till sittdelen så nu kan hon se omvärlden lite bättre när hon är vaken i vagnen = lättare att göra ärenden utan att vänta in sovpauser och icke griniga tillfällen, nu kan hon ju roas av världen runt omkring ;). Den blev inte så stor för henne eftersom åkpåsen tar mycket plats, och hon verkar gilla det, sover som en stock i den nu t.ex.. Liten blir lite större sakta men säkert ♥. Vi har varit hos Majas farfar i Borensberg och hälsat på också, mysigt.
 
Nehej, om man ska plåga sig själv en stund på spikmattan då och sen får det bli sängen, ögonen börjar bli trötta.
 
Ertappad ätandes på en stackars mask ;)
 

Kommentarer

  • camilla säger:

    Babe, ryggvärken släpper inte ? Jag kan såklart hjälpa dig med lite bra övningar till dig :) tokigt mkt nu men kan få ihop ett pass till dig med stärkande övningar som är lätta att görA hemma:) vi kan väl höras
    imon?! Pussa lilla sessan från mig

    2012-12-12 | 03:31:39

Kommentera inlägget här: