first day of my life

Ny månad.

Kategori: funderingar

Jag kommer ihåg när vi gick den där första promenaden i början av månaden och snackade om hur trist februari är. Och nu har en hel månad gått och det är rätt som det är Mars. Mars är ju i princip vår och nu längtar jag till gröna knoppar och lukten, vår luktar vackert. Nu orkar man hålla ut för det är ju så nära nu, vår, sommar, och höst. Allting som är så bra har vi framför oss ♥

... Och som varje vår så blir jag luggsugen. Jag måste i vilket fall göra något åt mitt hår, och lugg är ju väldigt fint. . . Men detta eviga fixande och fönande.. Orkar jag?!.. Det går ju att fläta in den om man tröttnar, men, hmm, jo men det kanske får bli så iallafall :)

Kommentarer

  • Muerte Mojito säger:

    Vår = Pollen

    Sommar = Flugor, getingar och annat jävla härke. Ölen blir ljummen snabbare än MTV korrumperar ungdomen och folk insisterar på att sitta på en sandstrand som om man fick evigt liv.

    Hösten = Lövhalka och allmän misär där människor tidigare och tidigare börjar tjata om hur mörk och kall vintern kommer att bli.



    Vad gäller lugg, tycker jag det verkar vara en fantastisk idé. Då kan du krusa den med en locktång från 80-talet, dricka Wine Coolers och låtsas vara Madonna. Vilket är positivt.

    2011-03-02 | 10:41:18

Kommentera inlägget här: