first day of my life

Liv.

Kategori: funderingar

Så var det torsdag, igen. Som vanligt. Alltid mot helg :). Inte mig emot för då slipper jag bli pussad hejdå utan istället bli pussad godmorgon och njuta av frukost och mys i soffan hela morgonen. Lördagmorgon har blivit kanske den bästa stunden på veckan, just nu iallafall ♥ Jag är så kär och så glad, hur kunde det bli såhär bra?.. När man minst anar det, så som det alltid är.

Veckan har gått fort, jag har jobbat måndag och tisdag. Varit i Linköping och träffat jossanx2 och pernilla. Kollat fotboll. Ridit. Pussats. Promenerat. Haft träningsabstinens, kan inte träna pga knät fortfarande. Ätit godgod mat. Städat. Gråtit. Skrattat. Sovit. Sett film. Njutit.

Och nu ska jag snart iväg och träffa Sanna och lilla sötbollen Elsa. Äntligen. Vi har gått om varandra flera veckor nu men nu ska vi kramas och prata, om allt :). Sen ska jag ut med Landola i solen, bra torsdag!

Sista dagen i Mars. Nu kommer april, då är det vår på riktigt. Och vi väntar alla på Jossan och Stefans lilla mirakel som ska komma ut till världen. Vi längtar efter dig! Nästa helg ska jag få träffa mina Halmstadtjejer, äntligen :).

Såå blajblaj, bäst att jag sminkar mig och kammar till luggen ;)


Ha en jolly good day ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: