first day of my life

GASTROSKOPI

Kategori: funderingar

Igår var det dags för min gastroskopi-undersökning. Satt uppe söndag natt och kollade på oscarsgalan så var galet trött när klockan ringde o9:oo, men var så nervös så vaknade till rätt fort. Fick ju inte äta och dricka nåt på morgonen så mådde illa som en gnu, kanske inte en så bra kombination när man ska få en jävla rör nerkört i halsen.. Tompa hade iallafall tagit en hemmajobbardag så han kunde följa med och hålla handen (tack gode gud).

Vi drog till sjukan iallafall, träffade läkaren, han var grym och berättade om allt, hur det skulle gå till och vad han skulle titta på och sånt.. Sen var det bara att lägga sig på sidan, få en plastbit i käften och sen skulle jag bara fokusera på att andas medan han körde ner slangen i magen.. Tompa stod jämte, höll handen och kollade på tvn där insidan av min mage syntes, haha, han var sjukt inponerad "du är lika fin inuti som utanpå" fick jag höra sen, LOVE. Vet inte om han bara försökte få mig att må bättre.. Det var iallafall över på 5 minuter men det var det värsta jag någonsin gjort.. Fick iallafall ny, starkare medicin då det är glapp i muskeln mellan matstrupe och magsäck som gör att det inte håller tätt där, som det egentligen ska.. Det är därför jag mår konstant illa och har uppstötningar och ont.



Ni ser ju själva hur lång skiten är, och man kände varenda rörelse.. bläbläblä.. Aldrig mer.. Nu är det gjort iallafall och jag hoppas det löser sig nu!

Kommentarer

  • Thilda säger:

    Nämen usch din stackare!! Men skönt att veta orsaken nu ju. Får vi hoppas det blir bättre med nya medicinen! Puuuss

    2010-03-10 | 09:52:56

Kommentera inlägget här: