first day of my life

eufori.

Kategori: funderingar

Jag är lite i nån slags eufori just nu. Pappa "kastade ihop" kanske den bästa fisksoppa som någonsin gjorts ikväll och min mage är glad nu,minst sagt. Åhh herregud jag älskar mat. Fy fan vad gott. Ska åka till hemmakväll, köpa lite godis (det är ändå söndag), fortsätta läsa Skolverkets kvalitetsredovisningar och klä granen som står och väntar, måste finna lite inspiration! Oj vad bra det blev.

Imorgon ska jag lunchmysa med Sanna och lilla Elsa, på tisdag kommer Emmy hem för jul äntligen och sen på torsdag åker vi till Korsberga för ett juldygn tillsammans med moster Anki, Chister, fyra kusinerna + respektive och åtta underbara kusinbarn ♥. Julafton blir det lutfisklunch (bästa på året) i Korsberga, bil hemåt, julgröt hemma och paketöppning och sen en julkväll på Hugo har jag hört. På juldagen följer jag kanske med syster på Harrys och sen blir det Annandagsbalen, såklart..

Det blir en bra jul i år. Nyår är en annan diskussion, inte en enda plan och inget sug på nåt just, men det kommer nog det också. För 2011 är ju det året när allt ska hända, och det ska firas in med champagne och kärlek vart än jag kommer befinna mig och med vilka.

... och så en uppsats skrivas också, icke att förglömma.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: