first day of my life

ensam fredag

Kategori: funderingar

Kom hem från stallet, igen, vid 7tiden.. Då var bara Taggtråd här som ville pussas. Tompa hade flytt sin väg till Alis och guud vad skönt det är ibland att bara få vara ensam och mysa med täcket i soffan. Visst älskar jag tompa men ibland behöver man egentid oxå minsann.
Så jag gick ner till Handlarn och köpte sparrissoppa, en macka, päron och vindruvor. Sen gick jag till godiskiosken och köpte lite godis oxå såklart, det är ju faktiskt fredag [alltid finns det ngt att skylla på för att äta godis]. Jag orkade inte laga någon mat idag så det fick bli färdigsoppa, men den var hur god som helst, soppa är en ny favorit. Igår lagade jag och tompa potatis&purjolöksoppa själva, och det var hur enkelt som helst och helt galet gott. Det kommer det bli många gånger framöver. Annars köper vi oftast keldas färdiga soppor och lägger i grönsaker, det fungerar det oxå.

Jaja nog om tråkig mat.

Imorgon vid 11-tiden kommer Martina, så då blir det lunch på stan, ska köpa stumpbyxor och lite annat tjafs, sen hänger hon nog med till stallet och rider med mig :) Ska bli mysigt. Hoppas det blir lika fint väder som idag, sool men kallt! Vill ha någonting fint på mig på kvällen oxå eftersom det ska firas lite födelsedag för mig och Linn, men vet inte riktigt vad jag ska hitta på.... Men det löser sig alltid.. Martina kanske har med något spexigt.

Nu ska jag leta upp en reklam som jag gillar och lägga ut..




Kommentarer


Kommentera inlägget här: