first day of my life

what day?!..

Kategori: funderingar

Vad är det för himla dag idag =) Har känns som tisdag hela dagen, men det är ju faktiskt onsdag minsann. Vilket innebär att jag måste fixa en massa imorgon eftersom mamma & pappa kommer på fredag morgon. Packa för mig själv och Landola.. Ska försöka minimera mitt packande och inte ta med så mycket hem! Har två par toppar plus ett par nya pumps som ligger på posten hemma i Motala och väntar så det är ju alltid bra :) Ska leta upp en bild på skorna, de är såå fina tycker jag!! Det är visst 11cm klack = kanske inte jättelätt att gå i, men strunt samma :). Dem ska jag ha på Annandagen iallfall, dock matchar det inte den klänning jag tänk så kanske får ta mitt svarta fodral istället, det är jättefint det oxå, hmm...

Idag har jag varit på bibblan i stan och lånat lite böcker till min uppsats, så svårt dock att sätta igång, vet inte i vilken ände jag ska börja.. Gaaah. Men det klarnar nog snart hoppas jag. Ska sitta imorgon ett tag om jag hinner och göra ett första utkast, vi får se hur det blir.

Ska även använda mig av tompas presentkort till min födelsedag och fixa nagelförlängning på morgonen, skojigt!! Och på måndag ska jag och Martina till Sven Gustavssons och fixa oss julfina i håret, jag ska klippa mig och göra massa blonda slingor, nu är jag trött på mitt tråkiga hemska rufs. Hoppas det blir fräsht och bra!!

Tompa spelar data ikväll så jag har lagat middag själv, omelett med paprika, purjolök, rödlök och tonfisk. Jättegott och lagom mycket. Till det en god baguette! Nu ligger jag under filten i soffan och väntar på Bonde söker Fru, får se vilka alla väljer, kan bli spännande :).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: