first day of my life

oroliga..

Kategori: livet

bloggen är segast ever, suck, vem orkar med sånt.

haha alla är helt oroliga för mig, hörrni, jag fick ett psykbryt bara, men nu mår jag jättebra igen, inga mera tårar och dumma tankar, man har ju bara såna där konstiga dagar ibland där ingenting stämmer.. så var det igår..
haft en kanondag med mamma och martina, myst och varit på stan och shoppat halsduk och fin mössa. dom tycker jag ser ut som en svamp i mössa, men det struntar jag i, jag tycker jag är söt, hihi :D

sister hazel i ipoden idag.. mina hörlurar har börjat skramla om man har för högt, så nu måste jag gå och be om nya, har ju för fan bara haft som i 2 veckor eller nåt.. dumtdumt, för dom pengarna borde den ju funka ett bra tag :D hihi.

nu ska jag och martina titta på film, käka sushi och njuta av torsdagen.. sen blir det nog till adam en sväng och snacka lite skit. imorgon är det fredag, ingen fest minsann, bara lördag den här veckan, måste bli lite ordning på mig nu.

puss

Kommentarer

  • lii säger:

    saa nu har ja nagra minuter kvar o bor hinna skriva en kommentar till dig. hihi. skont att du mar battre igen, klart man blir lite orolig. men vi ar ju sana dar du o jag, humorsvangningar och psykbryt ar inslag i vardagen liksom.
    tack for peppningen, nu ska ja snart aka o mota murre o dom! pusspuss miss u

    2006-11-03 | 06:55:13
    Bloggadress: http://liibohlin.blogg.se

Kommentera inlägget här: