first day of my life

ny energi

Kategori: livet

.. bara för allt inte är liv på rosa moln jämt så betyder ju inte det att jag ska ta livet av mig.. men jag behövde en dag/natt där jag bara var ledsen och fick tänka av mig... haha att ni ens kan tro det, jag skulle aldrig göra det, jag älskar livet, näst intill alltid. Sen har väl alla deppdagar ju, det är ju en del av att vara ung och oerfaren...

det var skönt att prata av sig, jag hade verkligen haft ångest över det, men jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra om det nu är så att jag kommer in, jag känner mig så jävla dum så ni inte fattar.. ibland lyssnar man för mycket på hjärtat och för lite på hjärnan.. men det kommer nog att bli bra, jag tror på att hela ens liv är förutbestämt, och att allt händer av en orsak.. så blir det så, så blir det, jag tar det som det kommer, ska försöka att inte tänka på det så mycket.. Fick ny energi, och fick ju till och med skratta lite, tänker INTE börja med wow, haha, dataspel i all ära, men det där är en killsak.. 

nu är det stallet snart, hoppträning, jag ska ta på mig massa kläder så att jag inte fryser ihjäl, måste leta upp några vantar med någonstans, mina händer fryser.

varit och tränat oxå, gud vad skönt det var, var det jag behövde idag tror jag...

instabil? nja det är jag inte.. har bara mycket att tänka på, framtid o.s.v.. det är läskigt..
dåligt självförtroende? Neeh, jag tycker bra om mig själv, det måste man. att inte tro på sig själv och inte tro på att man är bra, vem vill ha en sån tjej?!mystisk och hemlig kanske, men inte med ett dåligt självförtroende, man vill ju inte vara förälder åt den man är tillsammans med...
konstig? hihi, Mm det är jag, verkligen.. fast jag ser det som en bra sak, man ska inte vara som alla andra.

nu har jag blivit glad igen, och det känns skönt, behövde nog en sån där dag där man bara tror man aldrig ska känna sig glad igen.

empan och jag har bestämt att vi ska på båtkryssning nästa gång M spelar, han sa att det var i början av december, vi ska bestämma det redan nu, så vi har någonting roligt att se fram emot, det är inte så långt kvar ju :D det blir bra det.

hihi, nu ska jag försöka hitta en ny hobby, vet inte vad riktigt bara.. någonting billigt men intressant..kom gärna med förslag.

heej då, tacktack


Kommentarer


Kommentera inlägget här: