first day of my life

halmstad

Kategori: livet

kom ner vid halv 7 i fredags efter en liten felkörning som blev bra sen iallafall, då fanns tommie, david, patrik o alis där. kramkram, heeej och så vidare. Vi fixade oss litegrann och öppnade våra vin och ciderflaskor. så kom stefan oxå, finaste killvännen :D!! tittade på idol och pratade massa strunt, som alltid, hihi. åkte till en förfest med en massa tjejer, tog taxi till stan, virrade runt i regnet, fulla o dana :D jag gick hem efter ett tag, sen kom resten efter ett tag. sen låg vi och myste och hade skoj till 6 eller nåt. nattinatt och så vaknade vi vid halv 12 eller nåt..

dagen började med mat på blue thai, oj så gott det var. sen sprang tjejerna iväg på stan och letade trosor man kunde bada i eftersom ingen hade bikini med sig och vi ville åka till simhallen och bubbla, hittade några efter lite krångel och mötte upp killarna och drog iväg. himla mysigt men vattnet var kallt och bubbelpoolen proppad med folk så vi fick sätta oss i mitten, vi var ju fan 9st.. hehe. hem, la oss på madrasser o slappade ett par timmar framför nyckeln till frihet, ohh vilken film. halvt döda hoppade vi in i duschen ;), sen när jag kom ut var förfesten i full gång. stressstress. gick iväg till stan på förfest, såååå himla rolig och massa underbart konstigt skojigt folk :D. lagom fulla drog vi till gaston, där var det sjukt mycket folk. jossan o jag drog hem, satte oss och snackade skit tills resten kom hem, la oss återigen på madrasserna o glodde på american pie 2, haha.. jag somnade till, vaknade av sista som hoppade genom dörren.
vaknade av uberpigga robban som gastade och skrek i morse -morr- haha.. fast det är ju roligt med, bara att jag är himla morgontrött och inte det bästa morgonhumöret. kastade täcket över huvudena, och vaknade igen nån stund efter. gick till stan o käkade pizza, sen hem och packade och drog oss hemåt. Ångesten var total, separationsångest... usch, tårarna var nära hur många gånger som helst men dom höll sig ända tills jag kom hem, usch o fy. en hemsk känsla.

men en mysig, rolig och underhållande helg har det varit, jag älskar halmstad och jag älskar dom där killarna, underbarare finns inte!! jag vill bara vara där :D hela tiden helst. hihi.

för övrigt ösregnade det heeela helgen och när vi packade o satte oss i bilen började solen att skina, mycket märkligt eller hur, haha.

saknar er redan. pusspuss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: